سازمان TRA استرالیا
سازمان TRA استرالیا

سازمان TRA (Trades Recognition Australia)

سازمان فنی و حرفه ای استرالیا

مهارت متقاضیانی که در مشاغل فنی و حرفه ایی شاغل هستند توسط سازمان TRA مورد ارزیابی قرار می گیرد. این سازمان با توجه به نوع مشاغلی که مورد ارزیابی قرار می دهد مدارک متفاوتی را از متقاضیان مطالبه می کند.

این مدارک می توانند شامل مدارک عمومی نظیر گواهی نامه های آموزش فنی و حرفه ایی و یا مدارک دانشگاهی و مدارک سوابق شغلی و یا فیلم و تصویر متقاضی در حال انجام فعالیت های کاری و حتی مصاحبه های تخصصی از متقاضیان باشند.

ویدیوی آموزشی در خصوص سازمان TRA استرالیا

هزینه های ارزیابی مدارک در سازمان TRA

ردیف نوع ارزیابی هزینه به دلار استرالیا
1 مشاغل MSA 720
2 مشاغل OFFSHORE بررسی مدارک و فیلم و عکس 1280
3 مشاغل OFFSHORE مصاحبه تخصصی 2000
4 تایید سوابق کاری MPA 410

 

پادکست آموزشی در خصوص سازمان TRA استرالیا

تقسیم بندی مشاغل در سازمان TRA

2- مشاغل MSA :

برای گرفتن ارزیابی در مشاغل MSA حداقل مدرک کاردانی معادل استرالیا نیاز می باشد.در مشاغل MSA مصاحبه تخصصی وجود ندارد و همچنین مدرک زبان برای مرحله ارزیابی نیاز نیست.

مشاغلی از قبیل تکنسین برق الکترونیک و قدرت،مکانیک خودرو،تکنسین تاسیسات مکانیکی و تهویه مطبوع و… در Migration Skills Assessment (MSA) ارزیابی می شوند.

1- مشاغل Offshore:

برای گرفتن ارزیابی در مشاغل offshore متقاضیان با داشتن ۹۰۰ ساعت مدارک سازمان فنی حرفه ای و یا مدارک دانشگاهی(کاردانی یا کارشناسی) می توانند برای گرفتن ارزیابی اقدام داشته باشند.

در این دسته مشاغل مصاحبه تخصصی به زبان انگلیسی بعد از تایید اولیه و اکثرا به صورت آنلاین و زیر نظر سازمان VETASSESS استرالیا برگزار می شود. لازم به ذکر است، مدرک زبان برای گرفتن ارزیابی نیاز نمی باشد.

مشاغلی از قبیل جوشکار، تراشکار، آرایشکر، کابینت ساز، شکل دهنده فلزات، نجار، قناد و غیره در این گروه (Offshore Skills Assessment Program (OSAP ارزیابی می شوند.

نکته مهم  : ارزیابی که از سازمان TRA گرفته می شود معادل مدرک کاردانی پذیرفته می شود و 10 امتیاز را در مرحله EOI به پرونده اضافه می کند.

نحوه انتخاب شغل (Occupation)

متقاضیانی که قصد ارزیابی مدارک خود را با هدف مهاجرت از طریق ویزاهای نیروی متخصص (به غیر از ویزاهای ۴۵۷ و ۴۸۵) داشته باشند، در صورت داشتن پاسپورت از یکی از کشورها و یا مناطق خاص (SARs) مورد تایید سازمان و اثبات داشتن سابقه کاری، می توانند با استفاده از برنامه (Offshore Skills Assessment Program) OSAP مدارک خود را ارزیابی کنند.

دو شرط لازم برای ارزیابی مدارک متقاضیان از طریق OSAP، موجود بودن شغل مورد نظر متقاضی در لیست مشاغل OSAP و نیز موجود بودن نام کشور فرد متقاضی در لیست کشورهای قابل پذیرش آن شغل می باشد.

در صورت دارا بودن شرایط مذکور، مدارک متقاضیان بسته به داشتن مدرک فنی و حرفه ای استرالیایی و یا غیر استرالیایی، از یکی از دو روش برنامه OSAP، زیر نظر یکی از مراکز مورد تایید سازمان TRA استرالیا یا در صورتی که شرایط متقاضی شامل حداقل یکی از دو شرط بالا نباشد، پرونده وی باید زیر نظر اداره مهاجرت از برنامه (Migration Skills Assessment)MSA ارزیابی شود.

TRA Occupation

سازمان فنی و حرفه ای استرالیا بر اساس فاکتورهای متعددی مدارک متقاضیان را بررسی و به آن ها کد شغلی اختصاص می دهد. از جمله فاکتورهای کلیدی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• سوابق تحصیلی.
• سوابق کار حرفه ای، نظیر تعداد سال های کار حرفه ای، شرح وظایف و فعالیت های تخصصی انجام شده.
• دوره های کارآموزی.
• مدارک فنی و حرفه ای.
• گواهینامه های دوره های آموزشی.
• اثبات مهارت های تخصصی از طریق مصاحبه و یا کار عملی (مخصوص برنامه OSAP).

اسکن رنگی اصل، ترجمه (در صورتی که مدرک به زبان انگلیسی نباشد) و کپی برابر اصل مدارک زیر باید به صورت الکترونیکی برای سازمان مربوطه ارسال شوند :

• مدارک شناسایی (پاسپورت، شناسنامه، کارت ملی، کارت سربازی یا معافیت، یک قطعه عکس، رزومه).
• مدارک تحصیلی (دانشنامه و ریز نمرات).
• مدارک کاری (گواهی سابقه کار و قرارداد).
• حداقل دو مدرک به منظور اثبات حقوق دریافتی (فیش حقوقی، گردش حساب، گزاش بیمه، مالیات و …).
• گواهی دوره کارآموزی.
• مدارک فنی و حرفه ای.
• گواهینامه های دوره های آموزشی.
• شرح کار (Job Description) مطابق فرمت تعریف شده سازمان TRA (مخصوص برنامه MSA).

ارائه حداقل یک سال سابقه کار آموزی (۳۰ ساعت در هفته) و حداقل سه سال سابقه کار تمام وقت (۳۸ ساعت در هفته) و یا شش سال سابقه کار پاره وقت معادل (۲۰ ساعت در هفته)، اجباری است.

مهاجرت به استرالیامهاجرت کاری استرالیاسرمایه گذاری استرالیا
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *