سازمان مهاجرتی پرشین مایگرنت، کلیه خدمات مهاجرتی مورد نیاز مهاجرین را در قالب خدمات پیش از عقد قرارداد، خدمات قراردادی و خدمات پس از ویزا ارائه می نماید. در زیر به بررسی بیشتر خدمات مهاجرتی سازمان پرشین مایگرنت می پردازیم:
خدمات مهاجرتی پیش از عقد قرارداد:
خدمات رایگان پرشین مایگرنت به کلیه مراجعین شامل موارد زیر می باشد:
- ارزیابی رایگان شرایط متقاضی (جهت بررسی دقیق تر شرایط شما این فرم را تکمیل کنید).
- مشاوره شفاف، دقیق و موشکافانه.
- پاسخگویی به کلیه سوالات متقاضی بعد از انجام مشاوره و راهنمایی های تکمیلی.
در این بخش مشاوره رایگان و دقیق در خصوص شرایط و امتیازات پرونده مهاجرتی، انتخاب شغل از لیست مشاغل مورد نیاز کشور مقصد و یا مشاوره جهت ویزاهای سرمایه گذاری با محاسبه امتیازات متقاضی در سازوکار اسکیل سلکت و بررسی شرایط متقاضی برای انواع ویزاهای کشورهای استرالیا، کانادا و نیوزیلند با توجه مقصد مهاجرتی متقاضی انجام می پذیرد.
خدمات قراردادی
این خدمات مختص متقاضیانی است که برای انجام امور مهاجرتی خود با سازمان مهاجرتی پرشین مایگرنت قرارداد منعقد می کنند و شامل موارد زیر می گردد:
خدمات پس از ویزا در کشور مقصد
پرشین مایگرنت خدمات متنوعی برای موکلین خود ارائه می نماید، این خدمات شامل موارد زیر می باشد:
خدمات آموزشی
خدمات سفر و استقبال
خدمات آموزش های مهارتی
خدمات مهاجرتی خاص ویزاهای سرمایه گذاری
پرشین مایگرنت علاوه بر کلیه خدمات ذکر شده در بالا خدمات خاصی را به متقاضیان مهاجرت و ویزاهای سرمایه گذاری ارائه می کند که از جمله این خدمات می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1- تدوین طرح توجیهی اقتصادی (Business Plan)
طرح توجیهی اقتصادی یا بیزینس پلن مهمترین سند از مدارک لازم برای دریافت ویزاهای سرمایه گذاری و کارآفرینی می باشد. در این سند متقاضی مهاجرت باید برنامه ای دقیق برای راه اندازی و به سودآوری رساندن کسب و کار جدید خود در استرالیا، نیوزیلند و کانادا را اعلام نماید.
این طرح اقتصادی باید در برگیرنده کلیه استراتژی های کسب و کار جدید و مبتنی بر داده های روز اقتصادی استرالیا، نیوزیلند و کانادا باشد.
سازمان مهاجرتی پرشین مایگرنت مفتخر است تا با همکاری مجرب ترین مشاوران مالی در استرالیا، نیوزیلند و کانادا شما را در تدوین طرح اقتصادی مورد نیاز خود برای راه اندازی کسب و کار جدید یاری کند.
در هر طرح توجیهی اقتصادی یا بیزینس پلن باید به نکات بسیاری دقت کرد و با استفاده از مطالعات بازار، توجیه پذیری فنی و تجزیه و تحلیل مالی اثبات کرد که طرح اقتصادی مطرح شده به موفقیت خواهد رسید در ادامه به بررسی المان های یاد شده می پردازیم.
تجزیه و تحلیل مالی
در این قسمت از بیزینس پلن با توجه به داده های بخش های قبلی و با استفاده از دانش اقتصاد مهندسی باید اثبات شود که طرح موضوع بیزینس پلن پس از اجرا و با توجه به شرایط اقتصادی و شاخص های مالی امکان سود آوری دارد تا بتوان بیزینس پلن را به عنوان طرحی با قابلیت موفقیت اثبات کرد.
توجیه پذیری فنی
در این بخش از بیزینس پلن با پیش نیاز های لازم برای راه اندازی طرح اعم از فناوری مورد استفاده، ابزار لازم برای تولید و اجرای طرح مشخص شود و همچنین منابع لازم برای تحقق ظرفیت تولید محصول و خدماتی که منجر به کسب سهم بازار پیش یبنی شده می شود نیز تعیین و اجرایی بودن این الزامات و پیش نیاز ها اثبات شود.
مطالعات بازار
در این بخش از بیزینس پلن باید بازار محصول و یا خدمات موضوع طرح به دقت بررسی شده و حجم بازار و توزیع خریداران و متقاضیان خدمات مشخص شود و بررسی های لازم برای برآورد نیاز بازار به محصول پیش بینی شده برای کسب سهم مورد نظر بازار هدف صورت گیرد.
در این بخش وضعیت بازار هدف از نظر میزان تولید خدمات و محصولات و میزان تقاضا و همچنین حجم صادرات و واردات محصول و خدمات در بازار هدف بررسی می شود و علاوه بر ارائه اطلاعات فنی در خصوص تاریخچه بازار و شاخص های اقتصادی مربوط به آن در سنوات گذشته، پیش بینی های مستدل از وضعیت بازار در آینده و شرایط احتمالی بازار با توجه به روند رشد و توسعه بازار نیز ارائه می شود.
کلیه خدمات فوق توسط تیم حرفه ای مشاوران مالی و اقتصادی و با بهره گیری از مشاوران خاص هر زمینه کاری تدوین و در اختیار موکلین عزیز قرار می گیرد.
2 – تدوین استراتژی ورود به بازار
هر کسب و کاری هرجند هم بر مبنای روش های صحیح علمی طراحی شده باشد برای مواجهه با بازار و بازیگران حاضر در بازار هدف نیاز به استراتژی ورود به بازار دارد. در این بخش تیم مشاوران مالی و کسب و کار پرشین مایگرنت با توجه به شرایط بازار هدف کسب و کار شما، به بررسی تمامی جوانب می پردازند.
بررسی دقیق نقاط قوت و ضعف کسب و کار شما و رقبای حاضر در بازار و استراتژی عملکرد رقبا در بازار، فرصت ها و تهدیداتی که در بازار هدف وجود دارد طرحی با عنوان استراتژی ورود به بازار برای کسب و کار شما طراحی می شود.
در این طرح که صرفا با توجه به نقاط قوت و ضعف کسب و کار شما و شرایط محیطی بازار هدف و نقاط قوت و ضعف رقبای شما تدوین شده است بهترین شیوه های ورود به بازار و بازار یابی برای شما مشخص می شود تا با استفاده از این طرح بتوانید با اطلاع کامل از شرایط بازار در مواجهه با رقبای خود موفق عمل کنید و به پیش بینی های خود در سهم بازار و سود دست یابید.
3 – تدوین روش های اجرایی
کسب و کار شما برای عملکرد مناسب در بازار رقابتی و مبتنی بر دانش روز در استرالیا باید مجهز به ابزار هایی باشد که دقت، صحت و عملکرد سیستم را تضمین نماید تا شما بتوانید محصول و خدماتی ارائه نمایید که در رقابت با سایر رقبا پیروز شده و مشتریان را به سمت شما جلب نماید.
به این منظور کسب و کار شما باید روشمند بوده و فرآیندهای داخلی کسب و کار شما به گونه ای طراحی شده باشند که به سرعت به نیاز های بازار پاسخ داده و نتیجه عملکرد شما در تولید خدمات و محصولات، مقبول بازار بوده و کیفیت مناسب را دارا باشد.
با این دلیل باید کلیه فرآیندهای داخلی کسب و کار شما طراحی شده و ایستگاه های کنترلی لازم در فرآیندهای تولید خدمات و محصولات در نقطه مناسب قرار گرفته باشند، در عین حال کسب و کار شما باید با استفاده از این فرآیندها سرعت عمل و چالاکی لازم برای پاسخ سریع به نیاز های جدید بازار را داشته باشد.
دراین زمینه نیز تیم حرفه ای تحلیل کسب و کار پرشین مایگرنت ضمن تحلیل فرآیندهای داخلی و خارجی لازم برای کسب و کار شما این فرآیندها را با استفاده از دانش روز مدیریت کسب و کار، طراحی و در کسب و کار شما اجرا می کنند.
4 – معرفی شبکه های حمایتی
یکی از نقاط قوتی که رقبای شما نسبت به شما می توانند داشته باشند آگاهی از نظام حمایت کسب و کارها در استرالیا، کانادا و نیوزیلند می باشد. این شبکه های حمایتی که عموما توسط دولت و یا نهاد های حمایتی ایجاد و به مشتریان خود خدمات ارزان و یا رایگان ارائه می کنند.
این خدمات ممکن است تا مدت ها از دید شما پنهان باشند و یا شما از جزئیات بسته های حمایتی ایشان بی اطلاع باشید. برای اینکه شما نیز به این مزیت رقابتی دست یابید مشاوران ما این شبکه های حمایتی را به شما معرفی کرده و پیش نیاز های لازم برای دریافت این خدمات را به شما آموزش می دهند.