معرفی برخی مشاغل مورد نیاز در استرالیا
معرفی برخی مشاغل مورد نیاز در استرالیا

استرالیا کشوری مدرن است که هر ساله مهاجرین زیادی را جذب می کند. کیفیت زندگی در استرالیا بالا بوده و کارگران و کارمندان نیز از حقوق بالایی برخوردار هستند. در این مطلب به بررسی مشاغل پرتقاضا و شرایط استخدام در استرالیا می پردازیم.

لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا

در کشور استرالیا هر ساله افراد خارجی زیادی استخدام می شوند. اگر برای شغلی درخواست دهید که در لیست مشاغل پرتقاضا قرار دارد، شانس استخدام شما بیشتر خواهد بود. در ادامه لیستی از مشاغل پرتقاضا را آورده ایم.

اخذ اقامت دائم با کار کردن در استرالیا

کسانی که بتوانند در کشور استرالیا کار پیدا کنند، می توانند اقامت کاری دریافت کنند. سپس در صورتی که امتیاز لازم طبق امتیاز دهی سیستم اسکیل ورکر (skill worker) را بدست آورند، می توانند برای اقامت دائم نیز اقدام کنند. این اقامت شامل فرزندان و همسر آن ها هم می شود.

شهروندی کشور استرالیا

هنگامی که اقامت دائم کشور استرالیا را دریافت کنید، بعد از مدت 3 سال زندگی در استرالیا، شهروندی این کشور را دریافت می کنید. این موضوع به این معنی است که شما از تمام حقوق شهروندی استرالیا از جمله رای دادن برخوردار خواهید شد.

نرخ بیکاری در کشور استرالیا

قبل از این که برای استخدام در کشور خاصی اقدامی انجام دهید، باید نرخ بیکاری آن کشور را بررسی کنید. هر چقدر درصد بیکاری در یک کشور بالا باشد، به این معنی است که پیدا کردن کار در آن جا سخت تر خواهد بود. در کشور استرالیا، نرخ بیکاری کمتر از 5 درصد است. بنابراین می توان گفت که گزینه مناسبی برای مهاجرت کاری است.

تولید شغل در استرالیا

خبر خوب در مورد کشور استرالیا این است که دولت این کشور در سال های اخیر توجه و تمرکز زیادی روی تولید شغل داشته است. این امر می تواند نیاز به نیروی کار خارجی را افزایش دهد. بنابراین افراد خارجی به راحتی می توانند با توجه به حرفه خود، در استرالیا کار پیدا کنند.

کدام مناطق استرالیا بیشتر استخدام دارند؟

برخی از مناطق استرالیا بیش از سایر مکان ها نیروی کار جذب می کنند. بنابراین شانس پیدا کردن کار در آن ها بیشتر است. در ادامه لیست مناطقی که در آن ها تقاضای نیروی کار بیشتر است را آورده ایم.

  • Victoria
  • Queensland
  • Western Australia
  • Tasmania
  • New South Wales
  • Northern Territory
  • South Australia

برای استخدام و اقامت کاری در استرالیا چه مدارکی لازم است؟

برای این که در کشور استرالیا بتوانید کار پیدا کنید و اقامت بگیرید، باید در هنگام درخواست، مدارک لازم را به صورت کامل ارائه دهید. گذرنامه معتبر متقاضی یکی از مهم ترین مدارک است. اگر همراه با خود دارید، گذرنامه همراهان هم باید ضمیمه مدارک باشد. پیشنهاد کاری کارفرما از مدارکی است که باید حین درخواست ارائه دهید.

دقت کنید که نامه کارفرما برای ویزای 189 لازم نیست. عکس پاسپورتی، گواهی عدم سوء پیشینه و شناسنامه و کارت ملی شما از دیگر مدارکی هستند که باید برای درخواست ویزا، ارائه دهید.

مدرک زبان برای مهاجرت کاری

به طور کلی برای مهاجرت به یک کشور دیگر باید با زبان آن کشور آشنایی داشته باشید. شاید برای مهاجرت کاری مدرک زبان به اندازه مهاجرت تحصیلی، اهمیت نداشته باشد. اما دانستن زبان برای ارتباط گرفتن با سایر افراد مهم است. برخی از مشاغل هستند که کارفرما شرط مدرک زبان را هم برای متقاضی قرار می دهد.

مدارک مورد نیاز برای همراه

اگر متقاضی متاهل باشد و قصد دارد تا همسر و فرزندان خود را به استرالیا ببرد، لازم است تا مدارک همراهان خود را به صورت کامل ارائه دهد. مدارک لازم برای همراهان شامل دو عدد عکس پاسپورتی، مدارک هویتی همراهان، گواهی تولد فرزندان، سند ازدواج و گذرنامه می شود. ممکن است که از شما درخواست شود تا گواهی تمکن مالی را هم ارائه دهید.

حقوق مشاغل مختلف در کشور استرالیا

هر یک از افراد شاغل چه میزان حقوق دریافت می کنند؟ پزشکان در کشور استرالیا 110 هزار دلار دریافت می کنند. مهندسین معمار 60 هزار، پرستاران 80 هزار دلار و معلمین 76 هزار دلار دریافت می کنند. به طور کلی میزان حقوق برای کارگران و کارمندان در استرالیا، بالا بوده و می توانید با بخشی از حقوق خود به گردشگری و تفریح بپردازید.

اقدام برای استخدام

جهت اقدام برای استخدام در استرالیا، اولین مورد مهم این است که پیشنهاد کاری دریافت کنید. برای این کار می توانید خودتان در سایت های کاریابی استرالیا جستجو کنید یا این که از یک موسسه معتبر بخواهید که برایتان کار پیدا کند. آن چه اهمیت دارد این است که شما از یک کارفرمای استرالیایی نامه داشته باشید.

رزومه

برای این که استخدام شوید، باید رزومه خوبی از خودتان نوشته باشید. در رزومه باید اطلاعات شخصی و تماس خود را بنویسید. همچنین سوابق کاری و مدارک تحصیلی خودتان را باید در رزومه بنویسید. دقت کنید که هر چه رزومه شما کامل تر باشد، شانس استخدام بیشتری خواهید داشت.

ویزای مهارتی برای کارگران

برای پیدا کردن کار در استرالیا نیازی نیست حتما تحصیلات داشته باشید. اگر شما در یک حرفه ای تخصص داشته باشید، می توانید ویزای مهارتی دریافت کنیدو به این نوع ویزا، ویزای 189 می گوییم. برای این ویزا مدرک زبان و سابقه کاری شما در حرفه مورد نظر مهم است. هر چه که نمره زبان شما بیشتر باشد، امتیاز بیشتری می گیرید.

 

در ذیل به بررسی برخی از مشاغل مورد نیاز استرالیا می پردازیم.

دستیار مهندسی برق

(Electrical Engineering Draftsperson)

Electrical Engineer Draftsperson دستیار مهندس برق (قدرت) می باشد. اصلی ترین وظایف این شغل، انجام تحقیقات مربوط به مهندسی برق، طراحی، تولید، مونتاژ، ساخت، تعمیر و نگهداری تجهیزات، تسهیلات و سیستم های توزیع است. دستیاران مهندسین برق همچنین در آماده سازی نقشه ها و طرح های نصب و راه اندازی مدار های الکتریکی مشارکت می نمایند. عمده وظایف دستیار مهندس برق به شرح زیر است:


• آماده سازی و راه اندازی نقشه مدار الکتریکی
• کمک به مهندسین و تکنسین های برق به منظور طراحی و راه اندازی مدارهای الکتریکی، سوییچ گیر، سیم کشی سیستم ها و سیستم های کنترل
• جمع آوری اطلاعات، انجام تست های مربوطه و محاسبات پیچیده، تحلیل نتایج گراف ها و آماده سازی جداول.
• تخمین هزینه مواد و مقادیر مورد نیاز
• مونتاژ، نصب، انجام تست های مربوطه، کالیبراسیون، اصلاح و تعمیر تجهیزات الکتریکی
• کمک به تحقیقات و برنامه های تجربی برای رسیدن به نتیجه مطلوب

لازم به ذکر است این شغل توسط سازمان مهندسین استرالیا مورد ارزیابی قرار می گیرد و از شرایط اسپانسری نسبتا مناسبی نیز برخوردار می باشد.

دستیار مهندس عمران

(Civil Engineering Draftsperson)

طراح و نقشه کش است. اصلی ترین وظایف این شغل، کمک به مهندس عمران در آماده سازی پلان ها، نقشه ها و در زمینه طراحی و تحقیقات وهمچنین در برخی موارد مشارکت در امورعملیاتی مربوط به مهندسی عمران می باشد. انجام آزمایشات خاک و پی و مصالح معمولا بر عهده تکنسین عمران می باشد، اما گاهی اوقات دستیار مهندس عمران طراح نیز در انجام آزمایشات مشارکت می کند.

محل کار دستیار مهندس عمران طراح و نقشه کش ،بر خلاف تکنسین عمران که در کارگاه حضور فیزیکی دارد، در دفتر فنی و نقشه کشی است و باید تسلط کافی بر نرم افزارهای 3D Imaging مانند Autocad داشته باشد. در ضمن عناوین شغلی که دستیار مهندس عمران طراح می تواند داشته باشد به شرح زیر می باشد:

-طراح مهندس عمران Civil Engineering Design Draftsperson
-طراح لوله کشی Plumbing Engineering Draftsperson
-دستیار طراح جاده Road Design Draftsperson
-طراح خطوط فاضلاب Sewage Reticulation Drafting Officer
-دستیار مهندس سازه Structural Engineering Drafting Officer

لازم به ذکر است این شغل توسط سازمان وت اسس استرالیا مورد ارزیابی قرار می گیرد.

مهندس عمران

(Civil Engineer)

طراحی، سازماندهی و نظارت اجرای پروژه های مهندسی عمران مانند سدها، پل ها، خطوط لوله، سیستم های فاضلاب، جاده ها، فرودگاهها و سایر سازه ها، تحلیل رفتار خاک و سنگ تحت فشار سازه ها، تحلیل استاتیکی سازه ها و سنجش مقاومت و دوام مصالح، برنامه ریزی و اجرای سیستم های حمل و نقل، و برآورد هزینه های اجرایی از جمله عمده فعالیت های مهندسین عمران میباشد.

شرح وظایف مهندسین عمران شامل موارد زیر می باشد:

  • تعیین روشهای اجرایی، مصالح و استانداردهای کیفی، رسم نقشه های تفصیلی، و طرح ریزی ساخت سازماندهی و هدایت نیروی کار کارگاهی، تحویل مصالح و تجهیزات، و برنامه ریزی تفصیلی برای هماهنگی امور کارگاهی.
  • نمونه گیری از خاک و سنگ در اعماق مختلف ساختگاه و آزمایش آنها برای تعیین مقاومت و سایر عوامل مؤثر بر رفتار خاک و سنگ و تعیین بارگذاری ایمن بر روی خاک و سنگ
  • بررسی نقشه های معماری و سازه و برآورد هزینه ها و تهیه طرح تفصیلی هزینه ها به عنوان ابزار کنترل بودجه
  • نظارت بر تغییرات نقشه ها، ارزیابی تأثیرات بر روی هزینه ها، و سنجش و تخمین تغییرات اعمال شده به طراحی
  • تحلیل سیستمهای سازه برای بارهای استاتیکی و دینامیکی
  • طراحی سازه برای جلوگیری از فروریزش، خمش، پیچش یا ارتعاش سازه در شرایط نامطلوب
  • طراحی جنبه های فیزیکی سیستمهای حمل و نقل از قبیل بزرگراهها، راه آهن، حمل و نقل شهری، حمل و نقل هوایی و ترمینالها


عناوین شغلی تخصصی مرتبط با این رشته شامل موارد زیر می باشد:

  • مهندس عمران
  • مهندس ژئوتکنیک
  • مهندس سازه
  •  مهندس متره و برآورد
  •  مهندس ترابری

لازم به توضیح است این شغل توسط سازمان مهندسین استرالیا مورد ارزیابی قرار می گیرد و از شرایط اسپانسری مناسبی نیز برخوردار می باشد.

مدیر پروژه های ساختمانی

(Construction Project Manager)

مدیر پروژه های ساختمانی یا Construction Project Manager بالاترین سمت اجرایی در هر پروژه ای می باشد و در واقع مسئول اصلی اجرای پروژه و اولین فرد پاسخگو در مقابل مشکلات احتمالی پروژه خواهد بود. به غیر از پیمانکاران،صاحبان املاک و اسپانسرهای مالی، تمامی افراد شاغل در پروژه اعم از مهندسین و دستیاران عمران،معمار،مکانیک،برق،تاسیسات و … همگی زیر نظر مدیر پروژه فعالیت می نمایند.

وظیفه اصلی مدیر پروژه، برنامه ریزی،سازماندهی،هدایت و هماهنگی ساخت پروژه های ساختمانی و عمرانی می باشد.همچنین مدیریت منابع انسانی درگیر در پروژه و تقسیم وظایف آنها و نظارت بر منابع مورد استفاده در پروژه مانند تجهیزات، ابزار و مصالح مورد نیاز را نیز بر عهده خواهد داشت.وی علاوه بر نظارت بر عملکرد مهندسین شاغل در پروژه،نقشه های تهیه شده توسط آنها را تفسیر و کنترل نهایی نموده و در رفع ایرادات احتمالی به آنها کمک خواهد کرد.

مدیر پروژه از طریق مذاکره و ارتباط با صاحبان املاک و پیمانکاران، چهارچوب زمانی اتمام پروژه را مشخص کرده و پیشرفت پروژه را مرحله به مرحله کنترل می نماید. همچنین اطمینان حاصل مینماید که تمامی مراحل پروژه با قوانین و مقررات مربوطه،از نظر هزینه ها،کیفیت،ایمنی و … مطابقت داشته باشد.
لازم به ذکر است که این شغل که توسط سازمان وت اسس مورد ارزیابی قرار می گیرد،از نظر اسپانسری در وضعیت بسیار خوبی به سر می برد و در لیست مشاغل مورد نیاز اکثر ایالت های استرالیا به چشم می خورد.

محقق کشاورزی

(Agricultural Scientist)

محقق کشاورزی یا Agricultural Scientist به شخصی گفته می شود که وظیفه اصلی او بررسی تمامی جوانب زمین های کشاورزی و مشاوره به کشاورزان،سازمان های دولتی مربوطه،شرکت های کشاورزی و یا محیط زیست به منظور بهبود شرایط زمین( یا مزرعه) و رفع مشکلات احتمالی آن است.فرد مورد نظر میتواند صرفا در زمینه مشاوره به این سازمان ها فعالیت نماید که در این صورت عنوان مشاور کشاورزی به وی اطلاق می شود.

با استفاده از تکنیک های مختلف، مطالعات گسترده بر روی گیاهان،حیوانات و مزارع کشاورزی در جهت افزایش بهره وری این مزارع و صنایع کشاورزی توسط محقق کشاورزی انجام می پذیرد.

وی پس از جمع آوری داده ها و نمونه های مختلف از خاک،تغذیه حیوانات،کودهای مورد استفاده و تمامی عوامل محیطی و غیر محیطی موثر بر تولید، مشاوره لازم به کشاورزان یا مسئولین مربوطه در زمینه های مختلف از جمله تکنیک های توسعه محل نگهداری احشام و محصولات،بیماری های احتمالی حیوانات،آفات و علف های هرز،فرسایش خاک،رشد مرتع،جفت گیری حیوانات،سیل،خشکسالی،آتش سوزی و … را ارائه می نماید. همچنین تلاش می کند با ابداع سیستم های جدید و استفاده بهینه از منابع موجود،بهترین راه حل را در جهت رفع موانع و مشکلات احتمالی بکار گیرد.

این شغل توسط سازمان مهندسین استرالیا مورد ارزیابی قرار می گیرد و از شرایط اسپانسری مناسبی برخوردار است.

نماینده فروش

(Sales Representative)

وظیفه اصلی یک نماینده فروش، معرفی محصولات و خدمات شرکت است. ابتدا باید شناخت کافی از محصولات مورد نظر را کسب نماید و سپس با استفاده از مهارت های فروش و فنون مذاکره به معرفی و تبلیغ آنها بپردازد. فرد مورد نظر باید مهارت های ارتباطی و کلامی مناسبی نیز داشته باشد تا بتواند به خوبی با مشتریان ارتباط برقرار کرده و پس از اطلاع رسانی و آگاهی بخشی لازم، در جهت حفظ این ارتباط بکوشد.

تقسیم بندی نمایندگان فروش و اهم وظایف آنها به شرح زیر می باشد:

 Sales Representative) Industrial Products) 

– معرفی شرکت در فروش انواع مواد شیمیایی ، ماشین آلات ، مواد ساخت و ساز تولید، و دیگر لوازم صنعت
– اطلاع رسانی به کارفرما از شرایط بازار
– ملاقات های منظم با مشتریان
– ارزیابی نیاز مشتری ها و معرفی خدمات و کالاها به آنها
– گزارش دادن به مدیر فروش
– بازخورد گرفتن از مشتری ها

Sales Representative) Medical and Pharmaceutical Products)

– معرفی شرکت برای فروش محصولات پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی و دارویی
– رابط بسیار مهم بین شرکت های دارویی و متخصصان پزشکی
– تلاش برای آگاهی بخشی بیشتر مشتری ها جهت معرف مصرف محصول
– ارتباط با مشتری های بالقوه، شناسایی نیازهای آنها و ترغیب کردن آنها که محصول ما بهترین محصول برای نیاز آنهاست

ICT Sales Representative

– توسعه تبدیل فرصت های فروش به فروش سخت افزار های کامپوتر ، نرم افزار و خدمات ICT (فناوری اطلاعات و ارتباطات)
– دانش فنی از برنامه ها و محصولات برای فروش
– توضیح فواید محصولات ICT به مشتریان
– هماهنگی نصب محصولات
– همکاری در دفترکار
– ارائه حضوری محصولات به صورت حضوری

Technical Sales Reperesentative

– نماینده فروش سایر محصولاتی که در گروه های بالا قرار نمی گیرند.
– نماینده فروش به عنوان یک ارتباط بین مدیر فروش و مدیر کسب یک شرکت و مشتریان
– کمک به مدیر فروش برای توسعه Plan ها
– آشنایی کامل با محصولات
– اطلاع کافی ازOffer های شرکت و نیازهای مشتری
– شناسایی Feature هایی از محصول که برای مشتری ها اهمیت دارد
– گرفتن تاییدیه از مدیر فروش

حسابرسی داخلی

(Internal Auditor)

بخش مهم از یك سیستم كنترل داخلی است كه مستقیما زیر نظر مدیر عامل انجام وظیفه می كند. ارزیابی مستقلی كه توسط مدیریت شركت برای كنترل داخلی ایجاد و كفایت سیستمهای كنترل داخلی، حسابرسی مدیریتی، مالی و غیر مالی تمامی واحدهای شرکت، ممیزی سیستمهای اقتصادی، اثر بخش و كارآمد بودن استفاده از منابع را بررسی می كند. ارزیابی میزان موثر بودن دستورالعملها، كارآیی روشها، كنترل و انعكاس نتایج در قالب یك گزارش مدون و حسابرسی تمام واحدها از وظایف این واحد می باشد.
اطلاع رسانی در مورد جلسات هیات مدیره، مشاوره به مدیران شرکت، گزارش دهی منظم و مدون به مدیریت، تصویب اهداف و خط مشی حسابرسی داخلی، حسابرسی تمامی بخشهای شرکت به جهت استقرار سیستم كنترل های داخلی، تهیه و بررسی گزارشات ادواری و موردی در ارتباط با نحوه عملكرد شركت و واحدهای زیرمجموعه و … از دیگر وظایف حسابرس داخلی می باشد.
در استرالیا نیز شرکت های نظیرKingston Lewis ،Mitalent Recruitment Group ،Michael Page ،Bega Cheese ، Hay ،Benneaux و … فرصت های زیادی برای شغل حسابرس داخلی ارائه می دهند.
لازم به ذکر است فارغ التحصیلان رشته حسابداری و برخی رشته های مالی در صورت گذراندن واحد های درسی مانند اصول علم اقتصاد (خرد)، اصول علم اقتصاد (کلان)، پژوهش عملیاتی 1و2،  مدیریت تولید، حقوق بازرگانی، مبانی سازمان و مدیریت، اصول تنظیم و کنترل بودجه دولتی، مدیریت مالی، برسی موارد خاص در مدیریت مالی، اقتصاد مدیریت، پژوهش عملیات پیشرفته، سیستم های اطلاعاتی حسابداری و … میتوانند برای این شغل اقدام نمایند.

مهاجرت به استرالیامهاجرت کاری استرالیاسرمایه گذاری استرالیا
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *