کانادا
کانادا
کانادا

معرفی کانادا برای مهاجرت

کانادا دومین کشور پهناور دنیا بعد از فدراسیون روسیه می باشد. این کشور همسایه شمالی ایالات متحده آمریکا است و از شمال هم مرز شمالگان می باشد. اگرچه این کشور پهناورتر از همسایه جنوبی خود است ولی از نظر جمعیت فاصله بسیاری با ایالات متحده آمریکا دارد. جمعیت کانادا اندکی بیش از سی میلیون نفر بوده که برای دومین کشور پهناور جهان عدد بسیار کمی است.

اما پراکندگی جمعیت در این کشور بسیار خاص می باشد چرا که بیش از دو سوم جمعیت کانادا در نواری به عرض 160 کیلومتر در حاشیه مرز جنوبی کانادا زندگی می کنند و مابقی وسعت این کشور تنها مسکن یک سوم از جمعیت این کشور است.

هم مرز بودن کانادا با آمریکا و عدم نیاز به اخذ روادید برای اتباع این کشور باعث شده است که بسیاری از افرادی که اقوامی در خاک آمریکا دارند به کانادا به عنوان مقصدی که می تواند آنها را به خانواده خود نزدیک نماید، نگاه کنند.

این کشور بواسطه گستردگی و وسعت زیاد از منابع طبیعی بسیاری بهره می برد. از مواد معدنی گرفته تا انبوهی از جنگل های شمالی، گاز طبیعی، نفت و منابع عظیم سرب و روی حجم عظیمی از منابع را در اختیار اقتصاد آزاد کانادا قرارداده است که بواسطه آنها، این کشور توانسته است خود را در بین بیست اقتصاد برتر دنیا جای دهد و یکی از قطب های فناوری در دنیا باشد.

استفاده از نیروهای متخصص بسیاری که همه ساله با استفاده از برنامه های مهاجرتی به این کشور وارد می شوند، زمینه های پیشرفت را در دنیای فناوری بیش از هر زمان دیگری در این کشور بوجود آورده است. مهاجرانی که عمدتا در کشور های زادگاه خود تحصیل کرده، دانش خود ر ا در کشور خود در بوته تجربه تکمیل نموده اند و به دنبال رفاه اقتصادی، امنیت و آرامش به کانادا مهاجرت می کنند، تمام تجربه و تخصص خود را در این کشور به کار می گیرند تا آینده خود را در نظام اقتصادی پایدار کانادا تامین کنند.

مناطق جغرافیایی و استان های کانادا

به دلیل قرارگیری کانادا در نیمکره شمالی و در نزدیکی قطب شمال، حدود 80 درصد از مساحت آن به دلیل سرمای زیاد، خالی از سکنه است! یعنی بیشتر جمعیت این کشور در نزدیکی مرز با آمریکا زندگی می‌کنند و بخش وسیعی از استان های آن تراکم جمعیت بسیار پایین و حتی صفر دارند.

کانادا از 5 منطقه، 3 قلمرو و 10 استان تشکیل شده است. بزرگ‌ترین واحد بخش‌بندی کانادا، منطقه است. یعنی ایالت‌ها و قلمروها زیر مجموعه مناطق هستند.

مناطق کانادا (Regions) عبارتند از

  • منطقه اطلس یا آتلانتیک (Atlantic)
  • منطقه شمالی (North)
  • منطقه ساحل غربی (West Coast)
  • منطقه فلات یا علفزار (Prairies)
  • کانادای مرکزی (Central Canada)

در زیر قلمروها و ایالت‌های زیر مجموعه هر منطقه را می‌بینید:

مناطق استان ها و قلمروهای زیرمجموعه
منطقه آتلانتیک (Atlantic) نیوفاندلند و لابرادور
جزیره پرنس ادوارد
نوا اسکوشیا
نیوبرانزویک
کانادای مرکزی (Central Canada) کبک
انتاریو
منطقه فلات یا علفزار (Prairies) مانیتوبا
ساسکاچوان
آلبرتا
منطقه شمالی (North) نوناووت
نورت‌وست تریتوریز
یوکان
منطقه ساحل غربی (West Coast) بریتیش کلمبیا

جغرافیای سیاسی کانادا

همانطور که گفته شد، این کشور از ده استان و سه قلمرو تشکیل شده است که در قالب نظام دموکراسی پارلمانی اداره می شود و مانند سایر کشورهای عضو جامعه مشترک المنافع بریتانیای کبیر در نهایت زیر نظر ملکه بریتانیا اداره می شود. اگرچه ملکه بریتانیا عملا در تصمیمات سیاسی این کشور نقشی ندارد ولی در قانون اساسی این کشور به عنوان شخص اول جامعه مشترک المنافع  و ملکه پادشاهی حضور دارد.

استان های این کشور عبارتند از:

  • آلبرتا به مرکزیت ادمونتون
  • انتاریو به مرکزیت تورنتو
  • بریتیش کلمبیا به مرکزیت ویکتوریا
  • جزیره پرنس ادوارد به مرکزیت شارلوت تاون
  • ساسکاچوان به مرکزیت رجاینا
  • کِبـِک به مرکزیت کِبِک سیتی
  • منیتوبا به مرکزیت وینیپگ
  • نوا اسکوشیا به مرکزیت هلیفکس
  • نیوبرانزویک به مرکزیت فردریکتون
  • نیوفاندلند و لابرادور که به مرکزیت سنت جانز

همچنین سه قلمرو نیز در جغرافیای سیاسی این کشور جا دارد که نام آنها نورت‌وست تریتوریز (Northwest Territories)، نوناووت (Nunavut)، یوکان (Yukon) می باشد .

نقشه استان ها و قلمروهای کانادا
درباره کانادا

جمعیت کانادا

اکثریت جمعیت سی و هفت میلیون نفری کانادا را سفید پوستان با بیش از هفتاد و پنج درصد از کل جمعیت تشکیل داده اند، آسیایی تبارها با نزدیک به پانزده درصد از کل جمعیت، بزرگترین اقلیت این کشور هستند. مابقی جمعیت کانادا از اقلیت های قومی و نژادی با حدود 5 درصد و سیاه پوستان با نزدیک 3 درصد سایر اقوام و نژادها را تشکیل داده اند.

یکی از سیاست هایی که دولت کانادا برای افزایش جمعیت در پیش گرفته است سیاست مهاجرپذیری می باشد، بر همین مبنا این کشور برنامه های متنوع مهاجرتی برای جذب نیروهای متخصص و سرمایه گذاران تدارک دیده است تا از این طریق علاوه بر افزایش جمعیت، نیروهای متخصص و سرمایه گذار خارجی را جذب اقتصاد پویای کانادا نماید.

نظام آموزش و پرورش در کانادا

نکته جالب توجه در کانادا این است که نظام آموزش و پرورش در کانادا می تواند در هر ایالت با سایر ایالات متفاوت باشد. در حالت کلی نظام آموزش و پرورش این کشور را می توان به دوره پیش دبستانی (که بین یک تا دو سال در ایالات مختلف به طول می انجامد)، دوره ابتدایی (که بین پنج تا هشت سال زمان می برد) و دوره متوسطه (که تا پایان سال دوازدهم تحصیلات ادامه می یابد) تقسیم نمود.

ویزای تحصیلی کانادا

مهاجرت به کانادا

کانادا همیشه یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین مقاصد مهاجرتی در جهان بوده و هست و به واسطه همین موضوع، روش های مهاجرتی بسیاری را برای متقاضیان مهاجرت به این کشور پیشرفته، فراهم کرده است. برای اطلاعات بیشتر در خصوص روش های مهاجرت به کانادا، برروی این لینک کلیک کنید.

مهاجرت به استرالیامهاجرت کاری استرالیاسرمایه گذاری استرالیا
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *