نقشه پرچم استرالیا

مهاجرت به استرالیا

روش های مهاجرت به استرالیا

مقدمه

استرالیا کشوری است که محیطی امن، اقتصادی رو به رشد و همچنین فرصت های شغلی بی نظیری را برای متقاضیان مهاجرت فراهم آورده است. کلیه این موارد در کنار هم باعث شده که این کشور مقصد بسیاری از مهاجران در سراسر جهان باشد.

برای مهاجرت به استرالیا روش ها و ویزاهای مختلفی وجود دارد که در ادامه به بررسی هر یک از آن ها می پردازیم، پس پیشنهاد می دهیم که اگر به دنبال راهی برای مهاجرت به استرالیا هستید، این مطلب را از دست ندهید.


پادکست مهاجرت به استرالیا



آمار مهاجرت ایرانیان به استرالیا


اخذ شهروندی پس از مهاجرت به استرالیا:

قطعا پذیرفته شدن در کشور مقصد پس از مهاجرت، یکی از دغدغه های اکثر مهاجرین است. استرالیا نیز مانند سایر کشورهای مهاجر پذیر، با وضع قوانین مشخصی، این امکان را برای افرادی که متقاضی اخذ شهروندی این کشور هستند، فراهم کرده است.

متقضایان شهروندی استرالیا باید بتوانند تطابق خود با قوانین مدنی این کشور را به اثبات برسانند. قوانینی نظیر آزادی در انتخاب مذهب، برابری حقوق زن و مرد، رعایت اصول اولیه دموکراسی و شهروندی این کشور و غیره.

در اصل شما می بایست تعهد خود به ارزش های استرالیا را نشان دهید، ارزش هایی که در جهت منافع این کشور شکل گرفته اند و همسو با جامعه آن کشور هستند.

مزایای شهروندی استرالیا:

در صورت موفقیت به اخذ شهروندی استرالیا می‌توانید از مزایای آن نیز بهره ببرید:

شما قادر خواهید بود در خواست کار در بخش‌های دولتی استرالیا و یا نیروی دفاع استرالیا را داشته باشید.

  • عدم نیاز به پرداخت شهریه دانشگاه در زمان تحصیل همانند سایر شهروندان این کشور و امکان استفاده از شرایط تقسیطی و اخذ وام تحصیلی و بازپرداخت در حین تحصیل یا پس از فارغ التحصیلی (استفاده از برنامه های حمایتی استرالیا در جهت تسهیل تحصیلات تکمیلی).
  • اخذ پاسپورت استرالیایی و ورود و خروج به این کشور بدون محدودیت زمانی.
  • فرزندان شما قادر خواهند بود از تسهیلات آموزشی و سلامت این کشور بهره ببرند.
  • استفاده از خدمات کنسولی استرالیا در خارج از خاک این کشور.
  • راهیابی به پارلمان استرالیا از طریق انتخابات این کشور و همانند سایر شهروندان استرالیایی.

شرایط مهاجرت به استرالیا

برای مهاجرت به کشوری دیگر باید نکات مهمی را در رابطه با آن در نظر داشت و با توجه به این موارد تصمیم گرفت. از آنجایی که کشور استرالیا آب و هوایی متعادل دارد و البته این آب و هوا به آنچه ما در ایران تجربه کرده ایم، نزدیک است، بسیاری از ایرانی ها این کشور را برای مهاجرت انتخاب می کنند.

اما آب و هوا تنها موضوعی نیست که قبل از مهاجرت باید به آن دقت داشته باشید. استرالیا امکانات بهداشتی و پزشکی خاصی را برای مهاجران در نظر گرفته است. زبان رسمی این کشور انگلیسی است که عده زیادی در جهان به آن تسلط دارند.

استرالیا مهاجرپذیر است، یعنی شرایط ساده ای را برای مهاجرت قرار داده است. همه این موارد در کنار هم باعث می شود که هر ساله افراد بسیاری به سمت این کشور روان شوند.


مزایای مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت این کشور

مسلما تنها دارا یودن شرایط آب و هوایی مساعد و کیفیت زندگی مناسب، نمی تواند دلایل کافی برای مهاجرت به این کشور باشد. بسیاری از افرادی که سختی مسیر مهاجرت و غم غربت را می پذیرند، به دنبال دستیابی به رفاه نسبی در زندگی و بهبود کیفیت کلی زندگی خود در همه جنبه ها و زمینه ها هستند.

استرالیا، جزو معدود کشورهایی است که در سال های اخیر تواسنه این مهم را برآورده کرده و رضایت مناسبی را در اکثر زمینه های رفاهی برای مهاجرین به استرالیا فراهم نماید. در ذیل به بررسی برخی دیگر از مزایای مهاجرت به استرالیا و اخذ ویزای اقامت دائم این کشور خواهیم پرداخت:

  • کسب اجازه کار برای خود و افراد خانواده در استرالیا.
  • سرمایه‌گذاری در زمینه های مختلف در استرالیا.
  • تحصیل رایگان فرزندان در استرالیا و همچنین امکان ادامه تحصیل برای متقاضی اصلی ویزا و همسر.
  • استفاده کلیه اعضای خانواده از خدمات Medicare و خدمات رفاهی اجتماعی (Commonwealth).
  • شرکت در آزمون شهروندی استرالیا پس از گذراندن زمان مد نظر دولت و اخذ پاسپورت این کشور.
  • وجود امکان اخذ ویزای نیوزیلند.
  • به دست آوردن کلیه شرایط و امکانات شهروندی استرالیا.

انواع روش های مهاجرت به استرالیا

همانطور که پیش از این اشاره شد،کشور استرالیا ویزاهای مختلفی برای مهاجرت دارد و لذا راههای زیادی هم برای دستیابی به اقامت این کشور وجود دارد. از این رو در ادامه لیستی از انواع ویزاها ارائه داده ایم که شما با مطالعه و بررسی این موارد و البته مشورت با مشاوران زبده پرشین مایگرنت ( بهترین موسسه مهاجرت به استرالیا ) می توانید به سادگی در رابطه با شرایط مهاجرت خود تصمیم گیری نمایید.

  • مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

  • مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کاری

  • مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تلنت

  • مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

  • ویزای تحصیلی استرالیا

  • ویزای توریستی استرالیا

  • ویزای گاردین استرالیا

  • مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای همسر

  • مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین

هر یک از مواردی که در بالا به آن اشاره کرده ایم، شرایط، مزیت ها و نکات مهمی دارند که در حین اقدام باید از آن مطلع باشید، البته نگران هیچ چیز نباشید، زیرا در ادامه هر یک از این ویزاها را به طور مجزا و کامل توضیح داده ایم.

investment

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

در مطالب بالا به این موضوع اشاره داشتیم که اقتصاد کشور استرالیا پویا و رو به رشد است، همین باعث می شود که فرصت مناسبی هم برای سرمایه گذاری در این کشور وجود داشته باشد. البته روش های مختلفی برای سرمایه گذاری در کشور استرالیا وجود دارد و همین موضوع باعث شده که ویزاهای متنوعی هم برای این کار به شما داده شود.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا می تواند اقامت دائم یا اقامت موقت استرالیا را برای شما به ارمغان آورد. شما می توانید متناسب با شرایط خود یکی از این روش ها را انتخاب کنید و برای دریافت ویزا اقدام کنید. در ادامه مهم ترین ویزاهای سرمایه گذاری را بیان می کنیم.


Visa-188

ویزای 188

این ویزا به تنهایی چندین زیر مجموعه دارد که اقامت موقت استرالیا را به متقاضی می دهند. توجه داشته باشید که برای دریافت این ویزا شما باید نکات خاصی را رعایت کنید و شرایط خاصی داشته باشید. شما باید یک بیزینس ثبت شده را در استرالیا داشته باشید.

البته تصور نکنید که صفر تا صد این کار را باید به تنهایی پشت سر بگذارید. در مواردی شما می توانید یک کسب و کار ثبت شده در کشور استرالیا را خریداری کنید، در این حالت امتیاز آن بیزینس به نام شما تغییر می کند و به سادگی می توانید مراحل دریافت ویزا و اقامت استرالیا را پشت سر بگذارید.

متناسب با هزینه ای که برای سرمایه گذاری در نظر می گیرید، نوع این ویزا هم برای شما متفاوت خواهد بود. اما به طور کلی بعد از مدتی با رعایت یک سری نکات خاص می توانید اقامت موقت خود را به اقامت دائم تبدیل کنید و دیگر نگرانی بابت این موضوع نداشته باشید.

Visa-888

ویزای 132

این ویزا اقامت دائم استرالیا را به شما می دهد. اگر به دنبال سرمایه گذاری های کلان در کشور استرالیا هستید و توانایی مالی بالایی برای انتقال سرمایه به کشور استرالیا را دارید، این ویزا برای شما مناسب است.

در این ویزا باید دارایی شما و همسرتان 1.5 میلیون دلار استرالیا بوده و گردش مالی دو سال اخیر بیزینس شما هم 3 میلیون دلار استرالیا باشد.

تعهد سرمایه گذاری برای دریافت ویزای 132 مبلغ 1.5 میلیون دلار استرالیا است. یعنی شما باید این مبلغ را وارد خاک استرالیا کنید و بیزینسی به همین ارزش را در استرالیا پایه گذاری کنید، یا خریداری کنید.

Visa-888

ویزای 888

این ویزا به نوعی مرحله دوم ویزای 188 به حساب می آید، یعنی اگر شما ویزای 188 را اخذ کرده باشید و شروط لازم برای اخذ اقامت دائم این کشور را هم دارا باشید، به سادگی می توانید برای اخذ ویزای 888 اقدام کنید، زیرا این ویزا مکمل ویزای 188 به حساب می آید.

به این موضوع توجه داشته باشید که برای دریافت این ویزا باید به گردش مالی کسب و کار خود و علاوه بر این به میزان دارایی های خود توجه داشته باشید. بعد از این دو موضوع باید از دولت استرالیا هم تائیدیه نهایی را دریافت کنید و اقامت دائم استرالیا را به دست آورید.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کاری

یکی دیگر از روش های ساده ای که برای مهاجرت به استرالیا وجود دارد، ویزای کاری یا اسکیل ورکر استرالیا است. برای دریافت این ویزا مهارت ها، تخصص، تجربه و فاکتورهای دیگری در یک جدول امتیاز بندی بررسی می شوند و متناسب با امتیازی که به دست می آورید، می توانید برای اخذ ویزای خود اقدام کنید.

ویزای کاری یا اسکیل ورکر برای کسانی مناسب است که تخصص و مهارتی خاص دارد، مهارت زبان آن ها قابل توجه بوده و به خوبی می توانند ارتباط برقرار کنند و البته مایل به هزینه های بالایی هم برای مهاجرت نیستند. در این حالت به سادگی می توانند برای اخذ این ویزا اقدام کنید.

فاکتورهایی مانند سن، وضعیت تاهل، تخصصی که دارید، سابقه کاری شما، مدرک تحصیلی، نمره مدرک زبان و… از مهم ترین مواردی هستند که در جدول امتیاز بندی به آن توجه می شود. طبیعتا هر چه امتیاز شما بالاتر باشد، احتمال دریافت ویزا هم برای شما بیشتر خواهد بود و ساده تر می توانید به این کشور مهاجرت داشته باشید. این ویزا هم انواع مختلفی دارد که در ادامه اطلاعاتی را در رابطه با هر یک بیان خواهیم کرد.

  • ویزای 189

    این ویزا در واقع ویزای دولت فدرال استرالیا به حساب می آید. با دریافت این ویزا اقامت دائم در استرالیا را خواهید داشت، با داشتن این ویزا می توانید در هر شهر و قسمتی از استرالیا که می خواهید به کار و زندگی بپرازید و محدودیتی برای شما وجود ندارد.

    برای دریافت این ویزا به حداقل 65 امتیاز نیاز خواهید داشت. البته برای دریافت این ویزا باید شغل و مهارت شما در لیست بلند مدت مشاغل مورد نیاز استرالیا وجود داشته باشد. در این حالت خدمات درمانی رایگان هم برای شما و خانواده هم وجود دارد و بعد از مدتی می توانید برای شهروندی استرالیا هم اقدام کنید.

  • ویزای 190

    این ویزا هم اقامت دائم را به متقاضیان می دهد. در این حالت هم باید شغل و تخصص شما در لیست مشاغل مورد نیاز دولت استرالیا قرار داشته باشد. البته در این حالت و برای دریافت این ویزا هر ایالت به طور مستقل اقدام به دادن دعوت نامه می کند. با داشتن این دعوت نامه 5 امتیاز به مجموع امتیاز های شما اضافه خواهد شد و این موضوع اهمیت بسیاری برای شما خواهد داشت.

    در این حالت اقامت شما از همان ابتدا دائم است، اما باید دو سال در همان ایالتی که به شما دعوت نامه داده است، اقامت داشته باشید، این یک تعهد اخلاقی است که باید رعایت کنید و به آن توجه داشته باشید، پس از این مدت می توانید در هر شهری از استرالیا ساکن شوید.

  • ویزای 491

    این ویزا از نوامبر 2019 روی کار آمده است. این ویزا اقامت موقت در استرالیا را می دهد و 15 امتیاز هم به متقاضی اضافه می کند. ویزای 491 مدت اعتباری 5 ساله دارد و برای تبدیل آن به ویزای دائم باید شرایط خاصی را داشته باشید.

    شما سه سال ابتدایی را می توانید در هر شهری غیر از سه شهر بزرگ و اصلی استرالیا یعنی ملبورن، سیدنی و بریزبن زندگی کنید. در این سه سال باید درآمدی معادل 53900 دلار در سال باشد. با رعایت این دو نکته به سادگی می توانید اقامت دائم استرالیا را داشته باشید.

    برای دریافت این ویزا دو راه پیش روی شما قرار دارد. در ابتدا یک ایالت می تواند به عنوان اسپانسر شیپ شما اقدام کند و برای شما دعوت نامه ارسال کند. در حالت دوم یکی از اعضای خانواده شما که بالای 18 سال سن دارد و اقامت دائم استرالیا را هم دارد، می تواند به عنوان اسپانسر شیپ شما باشد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای گلوبال تلنت

این ویزا از سال 2019 روی کار آمده است. کشور استرالیا با ویزای گلوبال تلنت این امکان را فراهم کرده است که اگر در موضوعی خاص استعداد دارید، به سادگی این فرصت را داشته باشید که به کشور استرالیا مهاجرت کنید و از امکانات این کشور برای پیشرفت بیشتر خود بهره مند شوید.

ویزای گلوبال تلنت برای زمینه های علمی، ورزشی، هنر یا هر حرفه خاصی که دارید، قابل دریافت است. زمینه کاری و تحصیلی متقاضی ویزای گلوبال تلنت هم باید موارد منابع، کشاورزی، انرژی، سلامت، دفاعی، اقتصاد دورانی، تکنولوژی دیجیتال، آموزش، تکنولوژی مالی و زیرساختی و توریسم باشد.

Talent-Persian-Migrant

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

اگر شما با یک شخص استرالیایی یا شخصی که اقامت دائم استرالیا را دارد، ازدواج کنید، ویزای ازدواج به شما تعلق می گیرد. توجه داشته باشید در این حالت شخص متقاضی باید سنی بالاتر از 18 سال داشته باشد.

این ویزا 4 زیر مجموعه دارد که هر یک از آن ها اقامت دائم یا موقت استرالیا را به تقاضی می دهند.

  • ویزای 820 استرالیا: اقامت موقت.
  • ویزای 801 استرالیا: اقامت دائم.
  • ویزای 100 استرالیا: اقامت دائم.
  • ویزای 309 استرالیا: اقامت موقت.

ویزای 100 مکمل ویزای 309 به حساب می آید و ویزای 801 هم مکمل ویزای 820 است، یعنی شخص با داشتن اقامت موقت استرالیا بعد از مدتی می تواند برای دریافت ویزای مکمل و اقامت دائم استرالیا اقدام کند.

ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی یکی دیگر از راه های مهاجرت به استرالیا است. البته باید نوع ویزا اقامت موقت در استرالیا را به شما می دهد، اما با داشتن آن راهی ساده تر برای اخذ اقامت استرالیا خواهید داشت.

اینکه می گویم ویزای تحصیلی اقامت موقت می دهد، یعنی بعد از اتمام تحصیل خود باید خاک این کشور را ترک کنید.

استرالیا در مقاطع مختلفی دانشجو می پذیرد. برای اخذ ویزای دانشجویی شما باید در ابتدا از دانشگاه یا کالج مورد نظر خود تائیدیه بگیرید و سپس با توجه به آن برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید.

نکته مهم این است که برای ویزای تحصیلی هم باید مدرک زبان داشته باشید. لازم به ذکر است که این ویزا اقامت دائم استرالیا را به شما می دهد.

ویزای توریستی استرالیا

با شنیدن نام این ویزا احتمالا تصور کنید که فقط برای گردش در استرالیا به متقاضی داده می شود، در صورتی که چنین نیست. در مواردی شاهد این هستیم که متقاضی این ویزا برای دیدن خانواده خود قصد سفر به استرالیا را دارد.

طبیعتا این ویزا موقت است و بعد از اتمام زمان آن دارنده ویزا باید خاک استرالیا را ترک کند. البته برای اخذ این ویزا هم ارائه تمکن مالی اهمیت بالایی دارد.

ویزای گاردین استرالیا

ویزای دانشجویی به اشخاص بالای 18 سال تعلق می گیرد، اگر قبل از سن 18 سالگی قصد دارید در استرالیا تحصیل کنید، نیاز به یک قیم در خاک استرالیا دارید.

ویزای گاردین برای همین منظور طراحی شده است. یعنی اگر فرزند شما یا فرزندخوانده شما زیر 18 سال دارد و با ویزای تحصیلی قصد ادامه تحصیل در استرالیا را دارد.

شما به سادگی این فرصت را دارید که برای دریافت ویزای گاردین اقدام کرده و به کشور استرالیا مهاجرت کنید. طبیعتا واضح است که ویزای گاردین اقامت موقت استرالیا را به شما می دهد.

دارنده ویزای گاردین اجازه تحصیل در استرالیا را دارد، اما اجازه کار نخواهد داشت. به محض آنکه دانشجو به سن 18 سال برسد، ویزای گاردین هم دیگر اعتبار ندارد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای همسر

اگر همسر شما شهروند استرالیا یا نیوزلند است یا اقامت دائم این کشور را دارد، با یک ویزا و اقامتی دو ساله می توانید به استرالیا مهاجرت کنید.

بعد از مدت زمان دو ساله می توانید برای اقامت دائم استرالیا اقدام کنید. با ویزای همسر اجازه کار و تحصیل در استرالیا را خواهید داشت.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین

برای دریافت ویزای والدین باید فرزند یا فرزندان شما در استرالیا ساکن باشند و اقامت دائم داشته باشند. در این حالت والدین می توانند به منظور زندگی در کنار فرزند خود ویزای والدین استرالیا را دریافت کنند.

این ویزا چند زیر مجموعه دارد. ویزای 103 و ویزای 143 اقامت دائم را به متقاضی می دهند و ویزای 173 اقامت موقت را به شخص می دهد.

survey

مدارک لازم جهت مهاجرت به استرالیا

از دیگر مواردی که قبل از اقدام برای دریافت ویزا و مهاجرت باید به آن دقت داشته باشید، مدارکی است که برای این کار لازم دارید. متناسب با هر نوع از ویزاهایی که در مطالب بالا به آن اشاره کردیم، شما به مدرکی خاص نیاز خواهید داشت.

به عنوان مثال برای ویزای تحصیلی باید مدارک تحصیلی خود و ریز نمرات را ارائه دهید. این در حالی است که برای ویزای ازدواج یا همسر به ارائه مدارک ازدواج خود نیاز دارید، یا برای ویزای سرمایه گذاری به ارائه مدارک مالی و گردش حساب خود نیاز خواهید داشت.

به همین دلیل نمی توان مدرک کلی را برای مهاجرت بیان کرد.

  • پاسپورت معتبری که حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
  • مدارک هویتی و شناسایی شامل کارت ملی و شناسنامه، برای آقایان ارائه کارت پایان خدمت هم الزامی است.
  • از گردش حساب بانکی خود گزارش گرفته و به همراه کپی آن ارائه دهید.
  • مدارک شغلی خود را ارائه دهید.
  • در صورت داشتن دعوت نامه، اسپانسری یا پیشنهاد شغلی در استرالیا آن را هم ارائه دهید.
  • رسید پرداخت هزینه های ویزا را هم ارائه دهید.
  • فرم های مربوط هر ویزا را تکمیل کرده و ارائه دهید.
price-tag

هزینه مهاجرت به استرالیا

با توجه به مطالب بالا شاهد این هستیم که روش های مختلفی برای مهاجرت به استرالیا وجود دارد که هر یک از آن ها هم هزینه خاصی را دارند. به عنوان مثال شما برای دریافت ویزای سرمایه گذاری باید مبلغی را در کشور استرالیا سرمایه گذاری کنید، اما برای ویزاهای دیگر نیازی به این کار نیست.

به همین دلیل هزینه دریافت هر ویزا و مهاجرت به استرالیا به روش دیگر متفاوت است و به همین دلیل نمی توان مبلغ دقیق و واحدی را برای مهاجرت به استرالیا بیان کرد. اما فراموش نکنید که در همه روش ها، شما نیازی به اثبات تمکن مالی خود را به کشور استرالیا ندارید.

terms-and-conditions

شرایط اقامت دائم استرالیا

همانطور که در مطالب بالا به این موضوع اشاره کردیم، بعضی از ویزاها از همان ابتدا به شما اقامت دائم استرالیا را می دهند. در حالی که بعضی دیگر از ویزاها اقامت موقت را به شما می دهند، در این حالت شما متناسب با ویزای ابتدایی خود باید شرایط خاصی را داشته باشید تا موفق به دریافت اقامت دائم استرالیا شوید.


پایان

در مطالب بالا سعی بر این داشتیم که در رابطه با انواع ویزاهای مهاجرت به استرالیا مطالبی را بیان کنیم. اگر شما هم قصد مهاجرت به استرالیا را دارید و به دنبال انتخاب راهی مناسب برای خود هستید، با توجه به این مطالب به سادگی می توانید تصمیم مناسبی را برای آینده خود بگیرید.

سوالات متداول


در ویزاهای مهارتی ( اسکیل ورکر ) تا 45 سالگی و در ویزاهای سرمایه گذاری تا 55 سالگی البته برای ویزاهای سرمایه گذاری  در برخی از ایالت ها سنین بالاتر هم می توانند اقدام کنند.
برای ویزاهای مهارتی خیر ولی برای ویزاهای سرمایه گذاری لازم است.
در صورتیکه در برخی از مشاغل خاص شاغل باشید می توانید بدون مدرک دانشگاهی هم مهاجرت کنید.

آزمون های IELTS (General/Academic), TOEFL IBT, PTE Academic, OET & CAE برای مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت مورد قبول اداره مهاجرت می باشند.

خیر. داشتن فرزند در سیستم امتیازبندی استرالیا و برنامه های مهاجرتی استرالیا تاثیری ندارد
از نوامبر 2019 در پروسه ی مهاجرت به استرالیا به متقاضیان مجرد 10 امتیاز اختصاص داده شده که برای متاهلین کسب این 10 امتیاز منوط به کسب امتیاز توسط همسران است.
سازمان ارزیاب TRA کشور استرالیا این امکان را برای متقاضیانی که به مشاغل فنی خاصی تسلط دارند و مدارک فنی حرفه ای در این زمینه دارند را فراهم کرده تا با ارزیابی عملی امکان مهاجرت به این کشور را با کسب امتیاز های لازم داشته باشند.
عضویت در سازمان نظام مهندسی جز مدارک اجباری مهاجرت به استرالیا نیست اما داشتن این مدارک تاثیر بسزایی بر روی نظر آفیسر پرونده در پروسه بررسی خواهد داشت.

نظر مهاجرین درباره استرالیا

زمانی که هنوز به استرالیا نرسیده بودم، تصورم از هزینه ها و اشتغال ترسناک بود. بخصوص برای من که قصد تحصیل و کار را در کنار هم داشتم. در اولین شغلی که پیدا کردم، با وجود اینکه شغل اول من جز کم درآمدترین مشاغل استرالیا بود، نه تنها موفق به پرداخت اجاره و شهریه و هزینه ها شدم، بلکه پول هم پس انداز کردم.

شاید به جرات بتوان گفت که استرالیا از معدود کشورهای جهان می باشد که در آن سرمایه های کوچک شانس بالایی برای موفقیت و تبدیل شدن به سرمایه های بزرگ را دارند. رمز موفقیت در به کارگیری تحقیقات میدانی و مشاوره های مناسب و شناخت کافی از توانایی های خود شخص است. استرالیا هر بستری را فراهم می کند.

در استرالیا مهارت های عملی شما مورد توجه است. این که از کدام کشور آمده اید و از چه نژادی هستید در استخدام و درآمد شما هیچ تأثیری ندارد. بهترین مثال خود من هستم که از ایران به اینجا آمدم و زبان اولم فارسی است. ولی الان مدت هاست به تدریس زبان انگلیسی در این کشور انگلیسی زبان مشغول هستم و بسیار هم موفق بوده ام.

استرالیا کشور ثروتمندی با خزانه و پشتوانه مالی بالاست. در بحران های پیش آمده نه تنها به بیزینس ها و مردم در این کشور آسیبی نرسید، بلکه از همه به اندازه ای که باید حمایت شد. کسب و کار و سرمایه گذاری بیش از هر چیز به این آرامش و اطمینان قلبی نیازمند است که من آن را عمیقا تجربه کردم.

اخبار مهاجرتی استرالیا

تازه های مهاجرتی

(021)96862626 تماس فرم مشاوره رایگان